Passa al contingut principal

FEINES

OCTUBRE
 2018   Des de dia 09 a dia 16

MATEMÀTIQUES

DILLUNSDIMARTS


Fitxa de restes acabades. 
POTÈNCIES. Pàg.30 Ex: 1-2-3  Pàg.31 Ex:4DIVENDRES
LLENGUA CATALANA

 DILLUNS


 DIMARTS

 DIMECRES

 DIJOUSCIÈNCIES NATURALS I SOCIALS


 DIMARTS


 DIJOUS
PROJECTES


 DIVENDRES


 * EXPOSICIONS DE LES PRODUCCIONS FINALS DEL PROJECTE
LLENGUA CASTELLANA 

 DILLUNS
 DIMECRES


 DIJOUS
 DIVENDRESEDUCACIÓ FÍSICA

 DIMARTS

 DIVENDRESANGLÈS

 MONDAY
 TUESDAY

 WEDNSDAY


Pàgs.      Ex: 


 THURSDAY


Pàgs.      Ex: 
MÚSICA

 DILLUNS


Per favor, heu de dur la FLAUTA a classe. Gràcies!
PLÀSTICA 

 DIJOUS


* Recordar dur sempre l'AGENDA a classe, gràcies. 

DEDICAR UN TEMPS A LA LECTURA DIÀRIA, per favor.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

VIATGE D'ESTUDIS 2018

No pot ser més meravellós per múltiples motius el viatge. El temps, la postal nevada que ens ha rebut a La Masella, els monitors, l'esforç realitzat per tots els alumnes i la superació que han mostrat.
Demà ens esperen classes al matí i horabaixa, així que podrem aprendre encara més i viure el que resulta ser una experiència única per a noltros.
Vos deixam un resum del que està sent el nostre viatge...gràcies papis, mamis, família i amics per l'esforç realitzat. Val molt la pena, mirau, mirau...


CEIP SES ROTES VELLES present en GOLF A LES ESCOLES

Dins el programa de GOLF A LES ESCOLES que dirigeix i coordina la Federació Balear de Golf i la pròpia Federació Espanyola de Golf, és un plaer informar-vos que la nostra escola formarà part en primer lloc amb la formació prèvia de mestres d'educació física i, en segon terme, amb la pràctica educativa dels JOCS DE PRECISIÓ impartits en el curs per als alumnes de 5è i 6è en aquest segon trimestre dins la programació anual d'educació física. D'aquesta manera i en coordinació amb el Club de Golf Andratx, podrem formar part del I CAMPIONAT ESCOLAR de les Illes Balears amb les escoles del nostre municipi i els veïnats d'Andratx, i posteriorment celebrar en el mes de maig la gran Final Escolar per a tots aquells alumnes que vulguin participar.
Les escoles participants fins el moment són: COL·LEGI LLUÍS VIVES -Palma- CEIP XALOC -Peguera- CEIP GALATZÓ -Es Capdellà- CEIP CAS SABONERS CEIP ES VINYET i per descompat, els nostres 'lleons i lleones' del CEIP SES ROTES VELL…