Passa al contingut principal

Com ajudar en les taules de multiplicar

Molt bon dia,

molts de voltros me demanau com podríem ajudar als vostres fills i filles per 'entendre' o millorar en les operacions matemàtiques, i sobretot en les multiplicacions. Idò aquí teniu unes indicacions molt pràctiques que podeu fer amb ells i elles a ca vostra. Esper que sigui de la vostra ajuda!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JUGA AL SUDOKU

Sudoku ( japonès : 数独 sūdoku ), sovint escrit també Su Doku , és un trencaclosques de col·locació que requereix només paciència i una certa habilitat lògica , si bé alguns trenca-closques poden ser realment difícils de resoldre. El joc es composa d'una graella de 9×9 cel·les subdividida en 9 subgraelles de 3×3 anomenades regions. Donats uns quants números inicials, l'objectiu és col·locar un número de l'1 al 9 en cada cel·la de tal manera que mai coincideixin dos números iguals en cada línia horitzontal, vertical o en cada regió. http://www.sudoku-online.org/

ELS AMICS, MAI S'OBLIDEN

Els alumnes de 6è han volgut tenir un detall amb un gran amic que va partir a viure a València però que mai s'han oblidat d'ell en tot aquest temps, no és altre que 'Deivid' . Per aquest motiu, Pablo, Erik i Borja així com tota la seva classe i professors, l'envien una abraçada molt gran i esperen i desitgen que estiguis molt bé! 'Deivid' , no t'oblidam i t'estimam molt!