Passa al contingut principal

Circular Sant Antoni
 Benvolguts pares i mares:

Arriba Sant Antoni i, com cada any, ho volem celebrar. Per aquest motiu, divendres dia 18 de gener
encendrem els foguerons i els nostres petits dimonis sortiran de les aules a fer una bona gresca al pati
Per poder fer uns bons ninots, que cremarem al fogueró durant la festa , necessitam que dugueu roba
molt vella que ja no serveixi.
A més d'això, farem una torrada. El preu del berenar serà de 1,50 € pels alumnes d'Infantil i 2 €
pels alumnes de Primària. El berenar inclourà Pa, beguda, llangonissa i salxitxa de pollastre.
És molt important pagar al tutor/a abans de DIMARTS 15 de gener per poder fer una estimació
aproximada del que es necessari comprar.
Ahhh ! I recordau també que els nins venguin vestits de negre i/o vermell.

LA COMISSIO DE FESTES I LA DIRECCIÓ.

Apreciados padres y madres:
Llega Sant Antoni y, como cada año, lo queremos celebrar. Por este motivo, el viernes día 18 de enero encenderemos los “foguerons” y nuestros “dimonis” saldrán de las aulas a hacer una buena fiesta en el patio.
Para poder hacer una buena “ninot”, que quemaremos en la hoguera durante la fiesta, necesitamos que traigáis ropa muy vieja que ya no sirva para su uso.
Además lo celebraremos con una torrada. El precio de la merienda será de 1'50 € para los alumnos de Infantil y de 2 € para los alumnos de Primaria. La merienda incluirá Pan, bebida, longaniza y salchicha de pollo.
Es muy importante pagar al tutor o tutora antes del MARTES 15 de enero para poder hacer una
estimación de lo que es necesario comprar.
¡¡¡Ahhh!!! I recordad que los niños vengan vestidos de negro y/o rojo.

LA COMISIÓN DE FIESTAS Y LA DIRECCIÓN

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VIATGE D'ESTUDIS 2018

No pot ser més meravellós per múltiples motius el viatge. El temps, la postal nevada que ens ha rebut a La Masella, els monitors, l'esforç realitzat per tots els alumnes i la superació que han mostrat.
Demà ens esperen classes al matí i horabaixa, així que podrem aprendre encara més i viure el que resulta ser una experiència única per a noltros.
Vos deixam un resum del que està sent el nostre viatge...gràcies papis, mamis, família i amics per l'esforç realitzat. Val molt la pena, mirau, mirau...


CEIP SES ROTES VELLES present en GOLF A LES ESCOLES

Dins el programa de GOLF A LES ESCOLES que dirigeix i coordina la Federació Balear de Golf i la pròpia Federació Espanyola de Golf, és un plaer informar-vos que la nostra escola formarà part en primer lloc amb la formació prèvia de mestres d'educació física i, en segon terme, amb la pràctica educativa dels JOCS DE PRECISIÓ impartits en el curs per als alumnes de 5è i 6è en aquest segon trimestre dins la programació anual d'educació física. D'aquesta manera i en coordinació amb el Club de Golf Andratx, podrem formar part del I CAMPIONAT ESCOLAR de les Illes Balears amb les escoles del nostre municipi i els veïnats d'Andratx, i posteriorment celebrar en el mes de maig la gran Final Escolar per a tots aquells alumnes que vulguin participar.
Les escoles participants fins el moment són: COL·LEGI LLUÍS VIVES -Palma- CEIP XALOC -Peguera- CEIP GALATZÓ -Es Capdellà- CEIP CAS SABONERS CEIP ES VINYET i per descompat, els nostres 'lleons i lleones' del CEIP SES ROTES VELL…