Passa al contingut principal

Circular Sant Antoni
 Benvolguts pares i mares:

Arriba Sant Antoni i, com cada any, ho volem celebrar. Per aquest motiu, divendres dia 18 de gener
encendrem els foguerons i els nostres petits dimonis sortiran de les aules a fer una bona gresca al pati
Per poder fer uns bons ninots, que cremarem al fogueró durant la festa , necessitam que dugueu roba
molt vella que ja no serveixi.
A més d'això, farem una torrada. El preu del berenar serà de 1,50 € pels alumnes d'Infantil i 2 €
pels alumnes de Primària. El berenar inclourà Pa, beguda, llangonissa i salxitxa de pollastre.
És molt important pagar al tutor/a abans de DIMARTS 15 de gener per poder fer una estimació
aproximada del que es necessari comprar.
Ahhh ! I recordau també que els nins venguin vestits de negre i/o vermell.

LA COMISSIO DE FESTES I LA DIRECCIÓ.

Apreciados padres y madres:
Llega Sant Antoni y, como cada año, lo queremos celebrar. Por este motivo, el viernes día 18 de enero encenderemos los “foguerons” y nuestros “dimonis” saldrán de las aulas a hacer una buena fiesta en el patio.
Para poder hacer una buena “ninot”, que quemaremos en la hoguera durante la fiesta, necesitamos que traigáis ropa muy vieja que ya no sirva para su uso.
Además lo celebraremos con una torrada. El precio de la merienda será de 1'50 € para los alumnos de Infantil y de 2 € para los alumnos de Primaria. La merienda incluirá Pan, bebida, longaniza y salchicha de pollo.
Es muy importante pagar al tutor o tutora antes del MARTES 15 de enero para poder hacer una
estimación de lo que es necesario comprar.
¡¡¡Ahhh!!! I recordad que los niños vengan vestidos de negro y/o rojo.

LA COMISIÓN DE FIESTAS Y LA DIRECCIÓN

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VIATGE D'ESTUDIS 2018

No pot ser més meravellós per múltiples motius el viatge. El temps, la postal nevada que ens ha rebut a La Masella, els monitors, l'esforç realitzat per tots els alumnes i la superació que han mostrat.
Demà ens esperen classes al matí i horabaixa, així que podrem aprendre encara més i viure el que resulta ser una experiència única per a noltros.
Vos deixam un resum del que està sent el nostre viatge...gràcies papis, mamis, família i amics per l'esforç realitzat. Val molt la pena, mirau, mirau...


APADRINA UN MOT

Dins el contingut de llengua catalana, na Joana ens ha duit a classe una activitat lúdica amb paraules que no coneixíem i que ens ho ha fet passar d'allò més bé. El diccionari sempre guarda tresors que fins que no els descobreixes no saps el que te perds...
Èxit de la primera edició del Campionat Interescolar de Golf de Mallorca

Dentro de los proyectos de promoción del golf una de las iniciativas puesta en marcha que mayor ilusión nos ha hecho ha sido el programa Golf en Colegios. 

El Golf en Colegios es un programa que pretende poco a poco establecer el golf como materia reglada dentro de la asignatura de Educación Física. A partir de esa premisa, el programa tiene fijados varios objetivos, a saber: compartir los valores del golf con los alumnos (humildad, esfuerzo, superación, respeto al contrario, etc.); desarrollar habilidades motoras, técnicas y cognitivas; animar a la competición escolar y aportar un valor diferencial al colegio. En este primer año de vigencia los centros educativos que han tomado parte en el programa han sido el Luis Vives, CEIP Es Vinyet, CEIP Xaloc, CEIP Cas Saboners, CEIP Ses Rotes Velles, CEIP Es Galatzó. El objetivo es cada año ir incorporando nuevos centros y que los actuales siguen año  tras año impartiendo golf. En Menorca se está realizando a través del programa Xala Jugant del…