Passa al contingut principal

CEIP SES ROTES VELLES present en GOLF A LES ESCOLES

Dins el programa de GOLF A LES ESCOLES que dirigeix i coordina la Federació Balear de Golf i la pròpia Federació Espanyola de Golf, és un plaer informar-vos que la nostra escola formarà part en primer lloc amb la formació prèvia de mestres d'educació física i, en segon terme, amb la pràctica educativa dels JOCS DE PRECISIÓ impartits en el curs per als alumnes de 5è i 6è en aquest segon trimestre dins la programació anual d'educació física.
D'aquesta manera i en coordinació amb el Club de Golf Andratx, podrem formar part del I CAMPIONAT ESCOLAR de les Illes Balears amb les escoles del nostre municipi i els veïnats d'Andratx, i posteriorment celebrar en el mes de maig la gran Final Escolar per a tots aquells alumnes que vulguin participar.

Les escoles participants fins el moment són:
COL·LEGI LLUÍS VIVES -Palma-
CEIP XALOC -Peguera-
CEIP GALATZÓ -Es Capdellà-
CEIP CAS SABONERS
CEIP ES VINYET
i per descompat, els nostres 'lleons i lleones' del CEIP SES ROTES VELLES.

Coordinadors de la Federació balear i els mestres d'ed.física dels centres participants
De bon segur que s'ho passaran d'allò més bé. No us perdeu d'aquí unes setmanes les imatges que us mostrarem amb els JOCS COOPERATIUS que s'estan preparant mitjançant les activitats...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JUGA AL SUDOKU

Sudoku ( japonès : 数独 sūdoku ), sovint escrit també Su Doku , és un trencaclosques de col·locació que requereix només paciència i una certa habilitat lògica , si bé alguns trenca-closques poden ser realment difícils de resoldre. El joc es composa d'una graella de 9×9 cel·les subdividida en 9 subgraelles de 3×3 anomenades regions. Donats uns quants números inicials, l'objectiu és col·locar un número de l'1 al 9 en cada cel·la de tal manera que mai coincideixin dos números iguals en cada línia horitzontal, vertical o en cada regió. http://www.sudoku-online.org/

ELS AMICS, MAI S'OBLIDEN

Els alumnes de 6è han volgut tenir un detall amb un gran amic que va partir a viure a València però que mai s'han oblidat d'ell en tot aquest temps, no és altre que 'Deivid' . Per aquest motiu, Pablo, Erik i Borja així com tota la seva classe i professors, l'envien una abraçada molt gran i esperen i desitgen que estiguis molt bé! 'Deivid' , no t'oblidam i t'estimam molt!